Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران مجموعه‌برنامه «صبح امید» را با ۵۳ عنوان برنامه به مناسبت سالروز آغاز امامت امام زمان(عج) اجرا می‌کند.

به گزارش برنا، سید علیرضا فاطمیان‌پور معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران از اجرای مجموعه‌برنامه «صبح امید» به مناسبت سالروز آغاز امامت امام زمان(عج) خبر داد و گفت: این برنامه‌ها در ۵۳ عنوان و ۲۱۲ اجرا پیش‌بینی شده است و با شعار «برآی ای آفتاب صبح امید» و دو رویکرد محتوایی تقویت شناخت و آگاهی مردم در خصوص امامت حضرت ولی‌عصر(عج) و انتظار ظهور ایشان و ایجاد فضای جشن و شادی اجتماعی به مناسبت آغاز امامت حضرت مهدی(عج) برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در تشریح این برنامه‌ها گفت: در پویش «عهدی دوباره»، ظهر روز شنبه ۲۴ مهرماه دعای عهد با صدای علی فانی بعد از اذان ظهر از مراکز سازمان فرهنگی هنری پخش می‌شود و تصاویر آن به طور گسترده در فضای مجازی منتشر خواهد شد. بسته محتوای فضای مجازی «صبح امید» نیز به تولید محصولات متنوع با موضوع معرفت‌افزایی درباره حضرت ولی‌عصر(عج) در قالب‌های کلیپ، پادکست، موشن‌گرافیک و... توسط مراکز سازمان فرهنگی هنری اختصاص دارد.

فاطمیان‌پور با اشاره به برنامه «منتظران» عنوان کرد: در این برنامه کانون‌های مردمی سازمان فرهنگی هنری با حمایت مدیریت فرهنگی هنری مناطق ۲۲ گانه و مترو برنامه‌های متنوعی در سطح شهر تهران و همچنین فضای مجازی اجرا خواهند کرد. همچنین پویش میدانی «جشن منجی» ویژه مخاطبان کودک پیش‌بینی شده که در آن، کودکان یکی از احادیث با موضوع ظهور امام زمان(عج) را حفظ کرده و با قرائت آن برای ۱۰ نفر، در مسابقه شرکت می کنند. در پایان به کودکانی که در این پویش شرکت کرده‌اند جوایزی اهدا خواهد شد.

معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری اظهار کرد: جشن بزرگ «عید بیعت» در روز شنبه ۲۴ مهرماه ساعت ۱۵:۳۰ با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در میدان امام حسین(ع) برگزار می‌شود. ویژه‌برنامه «بهار جان‌ها» با اجرای نقالی و پرده‌خوانی با موضوع زندگی حضرت ولی‌عصر(عج) از ۲۴ تا ۲۷ مهرماه در ایوان انتظار برگزار می‌شود و در نخستین روز اجرای این برنامه، کتیبه هنری «قدرت اسلام» رونمایی خواهد شد.

وی در پایان گفت: جشن «طلوع» در سالروز آغاز امامت امام زمان(عج) با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی در میدان نماز شهرری میزبان علاقه‌مندان است. همچنین چندین برنامه فرهنگی هنری دیگر به صورت محله‌ای توسط مدیریت فرهنگی هنری مناطق ۲۲ گانه در سطح شهر تهران برگزار می‌‌شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معاون شهرداری تهران شادی فضای مجازی فرهنگی هنری مترو شهر تهران کودکان امام زمان شهرداری تهران فرهنگی هنری گرافیک معاون صبح امید سالروز آغاز امامت امام زمان عج سازمان فرهنگی هنری صبح امید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۹۵۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیست و پنجم شوال، سالروز شهادت رئیس مذهب شیعه

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امام جعفرصادق علیه‌السلام، ششمین پیشوای شیعیان در ۱۷ ربیع الاول سال ۸۳ هجری قمری در مدینه متولد شد، پدر ایشان امام باقر علیه‌السّلام و مادرش ام فروه است.

ایشان در سال ۱۱۴ هجری قمری پس از شهادت پدرش در سن ۳۱ سالگی به امامت رسید و دوران امامتش با اواخر حکومت بنی‌امیه و اوایل حکومت بنی‌عباس مصادف بود.


جامعه اسلامی در زمان آن حضرت از نظر سیاسی _ اجتماعی با فراز و نشیب‌ها و تحولات مهمی روبرو بود و امام صادق (ع) از اوضاع آشفته دستگاه خلافت اموی استفاده و برنامه اصلاحی و نهضت فرهنگی خود را آغاز کرد و با توجه به فرصت مناسب سیاسی و نیاز شدید جامعه، دنباله نهضت علمی و فرهنگی پدرش را گرفت و حوزه وسیع علمی و دانشگاه بزرگی به‌وجود آورد و در رشته‌های مختلف علمی شاگردان بزرگی تربیت کرد.


سرانجام در سال ۱۴۸ هجری قمری، منصور دوانیقی به‌وسیله انگوری که آن را به زهرآلوده کرده بود، امام صادق (ع) را مسموم کرد و به شهادت رساند.

ایشان در سن ۶۵ سالگی به شهادت رسید و پیکر پاکش را در قبرستان بقیع کنار قبر پدرش امام محمدباقر (ع) به خاک سپردند.

از امام سجاد (علیه‌السّلام) پرسـیدند: امـام بعد از شما کیست؟ فرمود: محمد‌باقر که علم را می‌شکافد. پرسیدند‌: امام بعد از او چه کسی خواهد بود؟ پاسـخ داد: جعفر که نام او نزد اهل آسمان‌ها «صادق» است! حاضران با شگفتی پرسیدند: شما همه راسـتگو و صادق هستید؛ چرا او را «بـخصوص» بـه‌این نام می‌خوانید؟
امام سجاد (علیه‌السّلام) به سخنی از رسول اکرم (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلّم) اشاره کرد و فرمود: «پدرم از رسول خدا (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلّم) نقل کرد که: وقتی فرزندم جعفر بن محمد بن علی بن حسین متولد شد، او را صادق بنامید؛ زیرا فرزند پنجم از او جعفر نـام خواهد داشت و ادعای امامت خواهد کرد؛ به دروغ و از روی افترا به خدا، او نزد خدا جعفر کذاب افترا زننده برخداست.»


امام صادق (علیه‌السّلام) مدت ۱۲ تا ۱۵ سال بنا بر اختلاف با امام سجاد (علیه‌السّلام) و بعد از شهادت جد بزرگوارش مدت ۱۹ سال با امام باقر (علیه‌السّلام) زنـدگی کـرد و توانست به مقدار لازم از خرمن دانش این دو بزرگوار، خوشه‌چینی نماید. مدت امامت ایشان ۳۴ سال به طول انجامید؛ که ۱۸ سال در دوره اموی و ۱۶ سال در دوره عباسی بوده است.

امام صادق (علیه‌السّلام) از نظر رخسار شبیه پدرش امام باقر (علیه‌السّلام) بود؛ البته کمی لاغر‌اندام و بلند‌قـامت. مـردی بود میانه‌بالا، افروخته‌روی و پیچیده‌موی بود، صورتش همیشه مانند خـورشید مـی‌درخشید و موهایش سیاه بود و محاسن معمولی داشت. دندان‌هایش سـفید و بـین دو دنـدان‌پیشین او فاصله بود. بسیار لبخند می‌زد و با شـنیدن نـام پیامبر (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلّم) رخسارش زرد و سبز می‌شد.


چنان سیمای با ابهتی داشت که وقتی مناظره‌کنندگان بـا او رو‌بـه‌رو می‌شدند، زبانشان بند می‌آمد.

القـاب حـضرت‌: صابر، فـاضل، طـاهر، صادق و کنیه‌اش ابوعبدالله بود؛ و نقش نگینش الله ولی و عـصمتی من خلقه بود.

آشنایی با شخصیت امام صادق (ع)

امام صادق (علیه‌السّلام) دارای شخصیتی ممتاز و بی‌نظیر بود و مورد مدح و ستایش صاحب‌نظران قرار گرفته است. مالک بن انس (از پیشوایان چهارگانه اهل‌سنت) می‌گوید: هرگز چشمی مانند جعفر بن محمد را ندیده و گوشی نظیر او را نشنیده و هرگز بر قلب انسانی برتر از جعفر بن محمد، از نظر دانش و عبادت و پرهیزگاری، خطور نکرده است.


در دوران قبل از امامت، حضرت شاهد فعالیت‌های پدر خویش در نشر معارف دینی و تربیت شاگردان وفادار و با بصیرت بود. امام باقر (علیه‌السّلام) در مناسبت‌های مختلف به امامت و ولایت فرزندش جعفر صادق (علیه‌السّلام) تصریح فرموده و شیعیان را پس از خودش به پیروی از او فرا می‌خواند؛ لذا احادیث زیادی مبنی بر نص امامت حضرت صادق (علیه‌السّلام) نقل شده است.

دیگر خبرها

  • عزاداری خیابانی به مناسبت سالروز شهادت امام صادق(ع) در تبریز
  • بیست و پنجم شوال، سالروز شهادت رئیس مذهب شیعه
  • امام جعفر صادق (ع) مجاهد جهاد تبیین بود
  • برگزاری مراسم عزاداری ششمین اختر تابناک امامت در شهر انابد + تصاویر
  • سیاهپوشی حرم امام رضا (ع) به مناسبت سالروز شهادت امام صادق (ع)
  • سالروز شهادت مظلومانه رئیس مذهب جعفری
  • سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع)
  • برنامه هیات‌های مذهبی برای سالروز شهادت امام صادق(ع) اعلام شد
  • ویژه برنامه‌های شبکه دو به مناسبت سالروز شهادت امام صادق (ع)
  • برنامه‌های سالروز شهادت امام صادق(ع) در قشم اعلام شد